Pytteliten NY BUTIK i Huddinge

På Björkholmsvägen 10 i Huddinge, i Plåtprecisions lokaler hittar du nu vårt SHOWROOM och Butik. Här hittar du vår egen design och ett begränsat utbud av varor från våra leverantörer. 
Öppet: 
Måndag- torsdag  7:00-16:30, Lunch 12-13
Fredag 7:00-13:00
Kika förbi, du är så välkommen/ Isse

Butiken på landet

I den fysiska butiken och i vår webbshop hittar du allt från vår egen design till smått och gott från konsthantverkare, konstnärer och externa leverantörer Återbruk och nytt, ekologiskt i så stor omfattning som möjligt. En butik i ständig förändring, hittar vi något vacker eller om vi får en ny idé, så kommer detta att finnas till försäljning. Men du kan också beställa dina egna idéer och våra i egna mått och material.

Våra öppettider

WEBSHOP ALLTID ÖPPEN
April-September 
Torsdagar 15-18, Fredagar 12-18 och Lördagar 11-15
Du kan även boka in en egen tid i butiken, eller med dina vänner. 
Ring 0703-614730 eller mail till isse@stuffosteel.se

I konstnären Frank Björklunds gamla målarateljé, som vi har äran att ha på vår tomt, har vi öppnat upp en härlig butik på landet, med något för alla.
Grödinge ligger cirka 3 mil söder om centrala Stockholm, en skärgårdspärla värd ett besök.
Här hittar du Klockargårdens Våffleri och Eldtomta Café, 2 charmiga ställen att äta gott och njuta av den lantliga atmosfären. Vi har badplatser och Sörmlandsleden runt knuten. Färjan över till Mörkö utgår från Skanssundet och vägen på andra sidan leder vidare till Oaxens färja eller Södertälje. Att åka via Grödinge ger dig en helt annan syn på den södra sidan av Stockholm än vad du får uppleva om du åker E4 eller E20.

Foton på hemsidan är tagna av Albin af Klintberg, Patricia Olsson och Isse Magnusson
Vi äger rätten till alla bilder och uppskattar att ni frågar oss om det finns någon bild som ni vill använda. Kontakta oss då via mail.